Keru

KAVERIT & KUMPPANIT

Kalliolan Setlementti

Kalliolan Setlementti on apunamme Kerukaapin arjen pyörityksessä. Kerukaappi myös sijaitsee Kalliolan Setlementtitalossa (ala-aula, Sturenkatu 11, Helsinki).

Ystävät & vapaaehtoiset

Keru-yhteisöjääkaappi toimii voittoa tavoittelemattomasti ydintiimin ja vapaaehtoisten voimin. Toivotamme kaikki vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneet yhteistyöhön kanssamme. Voimme tarjota uusia oppimiskokemuksia osana kansainvälistä tiimiämme. Vapaaehtoistyöhön osallistumisen lisäksi Kerukaapin toimintaa voi tukea monin eri tavoin kuten vaikkapa lahjoittamalla itselle tarpeettoman, syöntikelpoisen ruuan Kerukaappiin tai jakamalla tietoa Keru-projektista ja tapahtumistamme.

Kaupat, kahvilat & ravintolat

Keru-yhteisöjääkaappi saa suurimman osan hävikkiruoka-lahjoituksista lähialueen kaupoista, kahviloista ja ravintoloista. Noudamme lahjoituksia päivittäin. Ota yhteyttä Waste Food Crew:n mikäli yrityksesi haluaa mukaan lahjoittamaan hävikkiruokaa Kerukaappiin.

Helsinki Design Week 2018

Keru-yhteisöjääkaappi -projekti ja avajaistapahtumamme ovat mukana Helsinki Design Week:n ohjelmistossa. Pohjoismaiden suurin muotoilufestivaali järjestetään 6–16. Syyskuuta 2018.

Muut tukijat

Helsingin kaupunki on myöntänyt Kerukaappi-projektille pienen apurahan, jonka avulla toiminta on voitu käynnistää. Mikäli olet kiinnostunut projektin tukemisesta tai muusta yhteistyöstä kanssamme niin otathan yhteyttä Waste Food Crew:n.