Keru

OTA YHTEYTTÄ

Waste Food Crew -työryhmä koostuu muotoilijoista, kaupunkiaktiiveista ja muista kiinnostuneista, jotka haluavat vähentää ruokahävikkiä ja tehdä konkreettisia tekoja ilmastonmuutoksen ehkäisemiseksi. Tiimissämme on monipuolisesti erilaista osaamista ja kokemusta mm. projektityöskentelystä, kestävästä kehityksestä, ympäristökasvatuksesta sekä kansainvälisestä yhteistyöstä. Olemme verkostoituneet useiden hävikkiruuan parissa toimivien tahojen kanssa ja tutustuneet erilaisiin hävikkiruoka-konsepteihin mm. Tanskassa, Hollannissa ja Saksassa. Niistä inspiroituneena olemme kehittäneet Keru-konseptin ja toimintamallin. Toteutuksessa ja toiminnassa on mukana laaja joukko yhteistyökumppaneita ja vapaaehtoisia.

Toivotamme Keru-projektiin mukaan kaikki ruokahävikin vähentämisestä kiinnostuneet. Yleiset tiedustelut ja kysymykset voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen: kerukaappi@gmail.com

Hallinto, muotoilu, viestintä & PR

Heidi Uppa

+358 50 320 5768

Tapahtumat & vapaaehtoiset

Mari Sahlstén

+358 40 550 9852

Noutotiimi / logistiikka

Tiago Pinto

+358 46 561 2460

Siivoustiimi

Anniina Heikinheimo

+358 40 828 8468

Noutotiimi / logistiikka

Aapo Huikko

+358 50 534 4609