Keru

GRASSROOTS BIKE TOUR -PYÖRÄRETKI 1.6.2019 13–16:00

Mietityttääkö…
– Missä kierrättää ruokaa?
– Missä korjata pyöränsä itse?
– Missä harjoittaa kaupunkiviljelyä?
– Missä saunoa ilmaiseksi?

Vai ovatko paikat kenties jo tuttuja, muttet ole vain vielä käynyt niissä? Tällä retkellä opastamme sinut edellä mainittujen askareiden äärelle ja tarjoamme samalla tilaisuuden nauttia pyöräilystä kesäisessä Helsingissä!

1.6. pyöräilemme Keru yhteisöjääkaapille, Pasilan pyöräpajalle ja Dodon Kääntöpöydälle ja vinkkaamme myös muista kestävistä ruohonjuuritason vaihtoehdoista Helsingissä. Kussakin kohteessa tekijät kertovat aloitteestaan ja kuinka päästä siihen mukaan. Retkemme päättyy Sompasaunalle, jossa halukkaat pääsevät nauttimaan saunasta ja muutkin maisemista, ennen kuin ne muuttuvat dramaattisesti lähivuosina. Pyöräillessä pääset tutustumaan muihin samanhenkisiin ihmisiin ja jakamaan kokemuksiasi.

Retki alkaa klo 13 ja päättyy neljän tienoilla. Tarjoamme matkalla pientä vegaanista purtavaa. Huonon sään sattuessa retki siirtyy sunnuntaille 2.6.

Jotta pyöräretki olisi rento ja mukava, ryhmän koko on rajoitettu noin 20:een. Ilmoittaudu la 25.5. mennessä sähköpostitse osoitteeseen helsinki@maanystavat.fi. Lähetämme lisätietoja retkestä (ml. tarkempi lähtöpaikka Kalliossa) kun ilmoittautumisaika on päättynyt ja tiedämme hieman enemmän säätilanteesta.

Retken järjestävät Helsingin seudun Maan ystävät yhdessä Keru-yhteisöjääkaapin, Pasilan pyöräpajan ja Dodon kanssa.

TULEVAT TAPAHTUMAT

Nothing Found

PAST EVENTS