Keru

HÄVIKKIPIKNIK LAPINLAHDEN SAIRAALAPUISTOSSA 12.6.2019

Helsingin ekologisin piknik järjestetään osana Helsinki-päivän ohjelmaa!

Hävikkipiknik kerää ihmiset yhteen Lapinlahteen keskiviikkona 12.6. klo 12-16 nauttimaan kaikkien yhteisestä Helsingistä ympäristöystävällisesti. Tapahtuman tavoitteena on, että piknikin eväät ovat kaupasta asiakseen hankittujen tuotteiden sijaan ylijäämätuotteita.

Herkuttelun ohella ohjelmassa on Keru-yhteisöjääkaapin tiimin järjestämä hävikkiruokavisa ja vinkkejä, miten hyödyntää kiertotaloutta kotikeittiössä ja Only Good Things ry’n ohjaama hävikkityöpaja, jossa pääset valmistamaan hävikkimateriaaleista erilaisia käsitöitä.

Kaiva jääkaappisi, pakastimesi ja kuivakaappisi unohdetut, hävikkiuhan alla olevat tuotteet ja raaka-aineet esille ja valmista niistä piknikeväät. Tapahtumaan ovat tervetulleita yksityishenkilöt, yritykset, yhdistykset, joukkueet… tärkeintä on, että olet ennakkoluuloton ja kokeilunhaluinen hävikkiruoan suhteen sekä valmis nauttimaan hävikkieväitä.

Hävikkiruokaravintola Loop tarjoaa tapahtumaan osallistuville piknikeväiksi yhteistyökumppaneilta saatuja ylijäämätuotteita, kuten jäätelöä. Lisäksi Loop myy valmiiksi koottuja piknikkoreja, joiden sisältö on kasattu ja valmistettu hävikkituotteista. Korin tarjontaa ei tiedetä etukäteen vaan se on yllätys sekä tarjoajalle että tuotteen saajalle.

Tapahtuman järjestää From Waste to Taste ry ja Hävikkiruokaravintola Loop yhteistyössä Keru-yhteisöjääkaapin ja Only Good Things ry:n kanssa.

Lapinlahden Lähde on myös mukana Helsinki-päivänä. Ohjelmassa on muun muassa HOPE ryn vaatekeräys ja konsertti klo 17 alkaen. Katso lisää tapahtumasta:
Helsinki-päivä Lapinlahden Lähteellä
https://www.facebook.com/events/652537678507584/

TULEVAT TAPAHTUMAT

Nothing Found

PAST EVENTS